skip to content

Promotie websites

Als je een website gemaakt hebt dan wil je natuurlijk ook dat andere mensen deze gaan bezoeken, je moet je website promoten. Dat kan bijvoorbeeld door je aan te melden bij een promotie-website. Deze website worden ook wel eens Traffic Exchange sites genoemd.

Een voorbeeld hiervan is DutchLeader. 

dutchleader.nl

De leden van deze website bezoeken jou website en verdienen hiermee punten. Als je lid bent van deze website ga je de website bezoeken van andere leden. Hiermee verdien je punten en daarmee kan je weer bezoeken terug krijgen naar jou website. er zijn verschillende manieren om punten te verdienen. De kan de surfbar gebruiken, uitnodigingen versturen of banners plaatsten.

Je kan ook gebruik maken van autohitters, maar de kans dat iemand echt goed je website bekijkt is wat kleiner. Sommige spaarprogramma's hebben deze ook in hun leden menu zitten (bijv. Hitgeld) Andere voorbeelden hiervan zijn:

 

Autohits.dk Het is gratis om lid te worden en te gebruiken. Als gratis lid kan je 10 website promoten die ongelimiteerde hits kunnen ontvangen. Surf de websites van andere leden met een 5:4 ratio. verder kan je ook gebruik maken van de rotator.

 

Een andere mogelijkheid is via Meer-Bezoekers.com. Klik op onderstaande banner om lid te worden.

Meer Traffic Exchange websites:

Authitters zijn niet toegestaan om linkspel urls te promoten, hou daar wel rekening mee.

Maar ook via Hitgeld.nl kan je je website promoten. Maar gebruik van hun bannerexchange of linkexchange.

 

Een andere manier van promoten via Hitgeld is via de Link Ads. Het werkt zo: 

Je krijgt een unieke link die je kan promoten om meer credits te verdienen. Je stuurt een bezoeker naar jouw unieke link, deze moet een 4 cijferige code invullen. Daarna moet de bezoeker 1 van de 5 sites aankruizen en vervolgens accepteren. Als de code is ingevoerd word de bezoeker doorgestuurd naar de site die is aangevinkt. Probeer het zelf eens met deze link.

Voor het adverteren van je rotatorlink kan je je aanmelden bij AdverteerGoedkoop. Adverteer goedkoop in linkspellen, banner advertenties en leden emails.

AdverteerGoedkoop

 

 Wil jij je website promoten, dan kan je ook gebruik maken van de linkEx van Googleman:

Googleman LinkEx-box

 

 

 

Copyright © 2013 ..:: Reken Je Rijk ::.. | Website Templates by Tradebit