skip to content

Linkspel

Wat is een linkspel?

Een linkspel is een spel waarbij het de bedoeling is zoveel mogelijk verschillende personen een link/URL te laten bezoeken. Je krijgt geld of credits voor elke unieke persoon die de link heeft bezocht.
Bij een spaarprogramma worden deze credits of het geld bijgeschreven in je account. Zo kan je (afhankelijk van de vergoeding van het spaarprogramma) een aardig centje verdienen naarmate je de linkspel link flink promoot!

Nu denk je waarschijnlijk dat het een heel gedoe is en dat het jaren duurt voordat je 1000 unieke personen hebt gevonden die op de link willen klikken.... niets is minder waar! Vanwege de vele adverteermogelijkheden op het internet is het geen jarenlang proces om dit voor elkaar te krijgen. De kneep zit 'm in de manier waarop je het aanpakt.
Er zijn vele manieren te bedenken om je linkspel link te promoten. Je kunt je link bijvoorbeeld als onderschrift in je e-mail plaatsen.

Bij de meeste spaarprogramma's is het mogelijk om advertenties te plaatsen in de vorm van banners of klikfans. Door eerst zelf op de banners en klikfans te klikken vergaar je punten en met deze punten kun je dan zelf een banner of klikfan plaatsen met daarin je linkspel link waar andere personen op kunnen klikken.

Voorbeeld

Stel je bent bij een aantal spaarprogramma's lid geworden. Bij spaarprogramma A leveren 1000 unieke kliks op jouw link € 0,30 op en bij spaarprogramma B € 0,25. Je hebt bij beide spaarprogramma's een aantal dagen alle banners, uurbanners, klikfans en uurfans geklikt waarmee je punten hebt gespaard om nu jou link te kunnen plaatsten.

Bij spaarprogramma A plaats je 2000 klikfans met je linkspel link van spaarprogramma B.
Bij spaarprogramma B plaats je 2000 banners met je linkspel link van spaarprogramma A.


Na een tijdje hebben andere leden van deze spaarprogramma's de linken weggeklikt.
Je hebt dan verdiend:

    Spaarprogramma A - 2000 x € 0,30 = € 0,60
    Spaarprogramma B - 2000 x € 0,25 = € 0,50

Je hebt op deze manier binnen afzienbare tijd € 1,10 verdiend!

Dit is een eenvoudige manier voor als je maar weinig klikspel links hebt. Wil je een leuk zakcentje verdienen dan is het wel raadzaam om lid te worden van meedere linkspellen. Voorhet promoten van meedere links is een rotator een must.

Door bij een rotator al je linkspel urls te verwerken hoef je nog maar 1 url te promoten. De rest gaat vanzelf. Op deze manier hoef je ook niet bang te zijn voor dubbele hits. Deze tellen niet en het zou zonde zijn van al je moeiten of punten als je dit alleen maar dubbele hits gaat geven.

Verder nog een belangrijke tip:

Ben jij ook zoveel tijd kwijt om al de klikfans links weg te klikken ?? Dan heb ik een supertip voor jou ! Hou tijdens het klikken de control toets maar ingedrukt, de website opent zich nu bovenin in een nieuw tabblad (als tablad openen in nieuw venster is ingesteld). Nu kan je veel sneller alle links weg klikken! Met control w kan je ze achter elkaar weer sluiten of je doet rechtsklik op je eerste tabblad en kiest voor "overige tabbladen sluiten".
Dit werkt ook goed bij het lezen/bekijken van alle mailtjes of banners als je daarom moet klikken.
Als je deze tip gebruikt om je emailtje weg te klikken, let dan wel op dat je op sommige sites eerst moet inloggen om de link te kunnen bekijken. In de meeste gevallen hoef je dit maar een keer te doen, omdat er een cookie op je computer bewaard blijft.

 

Hier is een uitleg hoe je SuperRotator moet gebruiken voor het promoten van je linkspellen.Nog heen lid van deze website, klik dan op onderstaande banner.

SuperRotator

 

 

Copyright © 2013 ..:: Reken Je Rijk ::.. | Website Templates by Tradebit