skip to content

Informatie

Informatie en begrippen

Op het internet is bijna geen webiste meer te vinden zonder reclame. Internet is tegenwoordig de manier om reclame te maken voor je bedrijf of product. Zo zijn er dus in de loop der tijd verschillende soorten progamma's en websites ontstaan die leden betalen voor het bekijken van de reclame.

Dat kan in de vorm van emails waarbij je op een link moet klikken om naar de website te gaan of je moet inloggen om via de website op links of banners te klikken.

De eigenaar van het spaarprogramma krijgt betaald om emails te sturen naar zijn leden of banners en andere advertenties op zijn site te zetten. De leden ontvangen dan een kleine vergoeding als ze op de link geklikt hebben en de website bekijken. Het kost jou geen geld om lid te worden van een spaarprogramma en je kan je altijd en zonder problemen afmelden. Hou er wel rekening mee dan wanneer je je af gaat melden, alle vergoedingen verloren zullen gaan.

Als voorbeeld neem ik mezelf. Ik wil deze website promoten en ga daarvoor gebruik ik de e-maildatabase van een van de spaarprogramma's. Ik kan een e-mail naar al hun leden sturen voor ongeveer 15 euro (dit bedrag verschilt per site). Voor dit bedrag stuur ik een e-mail naar ongeveer 500-1000 mensen. Deze mensen kunnen 1 cent verdienen door op een link in de e-mail te klikken. Stel dat iedereen klikt dan betaalt de eigenaar van de gpt site 1000 x 1 cent = 10 euro aan haar leden. Zij maken dan alsnog 5 euro winst. Ik profiteer van het gemak van 1000 mensen op mijn site te hebben gehad.

Bovenstaande werkt alleen als de leden ook echt actief zijn. Actieve leden proberen weer andere te werven en zo houden ze de website van het spaarprogramma actief en dus ook interessant voor een adverteerder.

 

 

 

Copyright © 2013 ..:: Reken Je Rijk ::.. | Website Templates by Tradebit